Over Marleen Smits

Hallo! Ik ben Marleen Smits.

Hier vertel ik u graag iets over mijzelf.
De grondslag van mijn werk komt uit de opleiding bij SintLucas te Boxtel.
Daar heb ik de opleiding Restauratie & Decoratie gevolgd. Heel veel praktijk in schilderwerk, hout en marmer imitaties, muurschilderingen en glas in lood. Hier heb ik geleerd om vooral heel netjes en goed te schilderen.

Meer verdieping heb ik gekregen bij mijn studie aan de Kunstacademie in Den Bosch, het AKV St.Joost. Daar volgde ik de opleiding Illustratie. Als Illustrator leg ik verhalen en fantasieën vast. Dit doe ik graag op zo’n manier dat er altijd ruimte blijft voor interpretatie. Mijn werk werkt voor verschillende doelgroepen. Maar het liefst werk ik toch voor de wat jongere mens! Vooral omdat ik daar meer mijn enthousiasme en liefde voor Sprookjes en fantasieën in kwijt kan. En dan niet altijd op de vrolijke prinsessen manier, maar soms juist ook met een duister randje.

 

Nadat ik moeder geworden was van mijn zoon (Nathan) is mijn creatieve werk grotendeels stil komen te liggen. Nu hij ouder word krijg ik steeds meer tijd en ruimte om mij weer creatief te uiten. Bij Nathan begon de liefde voor muurschilderingen pas echt bij mij op te komen. Op de babykamer een rustig, vrolijk abstract berglandschap. Toen hij klaar was voor een groter kamertje werd het een zwart/wit jungle. Sindsdien heb ik regelmatig muurschilderingen gemaakt voor kinderen. Van eigen ontwerp of een idee wat werd aangeleverd door de klant.

 

Heeft u mogelijk ook interesse? Bekijk een aantal van mijn muurschilderingen in het Portfolio. Of neem contact met mij op voor een vrijblijvend ontwerp en prijsindicatie.                                                                               272945066_4696897430378596_7908531305476686546_n

En wie weet tot ziens!